plan nieuwbouw
nieuwbouw ontwikkeling

Project­ontwikke­ling

U heeft een bouw­grond te koop? Verhelst Vastgoed brengt u in contact met project­ontwikkelaars!

Heeft u een afbraakwoning of bouwgrond te koop? Dan heeft u er vast al eens aan gedacht om een projectontwikkelaar te contacteren, maar hoe begint u eraan en bieden ze wel de beste prijs?
 
Bij Verhelst Vastgoed werken we samen met verschillende bouwfirma’s en projectontwikkelaars. We verzorgen de verkoop van hun nieuwbouw en sleutel-op-de-deur woningen na oplevering, maar ook in opstartfase zijn we al een belangrijke partner. We vormen immers de missing link tussen uzelf, de eigenaar van de bouwgrond, en een mogelijks geïnteresseerde bouwpromotor.

Wat we concreet voor u kunnen betekenen?

We bieden uw afbraakpand of bouwgrond te koop aan bij verschillende projectontwikkelaars en assisteren u bij de onderhandelingen om de best mogelijke deal in de wacht te slepen. Dat kan een interessant bod voor de aankoop van de bouwgrond zijn, maar had u ook al aan een ruilovereenkomst gedacht?
 
Wanneer u bijvoorbeeld een bouwgrond verkoopt aan een projectontwikkelaar die er meerdere appartementen op zal bouwen, is ook een ruil mogelijk waarbij u eerste keuze heeft uit de nieuw gebouwde en afgewerkte appartementen. Zo ruilt u een braakliggende grond voor een nieuwbouw opbrengsteigendom. Dat kan een interessante investeringsopportuniteit zijn om een langdurig rendement te realiseren, toch?
 
Dergelijke eigendomsruilen zijn meer en meer gangbaar en bij Verhelst Vastgoed zijn we dé ervaren partner om u in contact te brengen met kandidaat-kopers en om de best mogelijke deal voor u te onderhandelen.
Stel ons uw afbraakwoning, verlaten fabriekspand, of bouwgrond voor en we bekijken samen met u in hoeverre projectontwikkeling ook voor uw eigendom een interessante optie is! Neem contact op

Projectontwikkeling te koop

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK