Minder Uitgebreid
Team
Verhuren appartement
projectontwikkeling
Te koop - Landhuis - Sint-Job-in-'t-Goor
Sint-Job-in-'t-Goor
€ 345 000
157 m²
3
Ja
Ja
Te koop - Grond - Brasschaat
Brasschaat
€ 220 000
Ja
Verkocht - Woning - Sint-Job-in-'t-Goor
Sint-Job-in-'t-Goor
Verkocht
Verkocht
379 m²
5
Ja
Ja
Verkocht - Woning - Merksem
Merksem
Verkocht
Verkocht
140 m²
4
Ja

Gratis schatting en optimale service!

BIJ VERHELST VASTGOED IS UW VASTGOED IN BEKWAME HANDEN!

Een huis verkopen, dat doet u vast niet elke dag. Het is een grote beslissing met verstrekkende gevolgen en er komen heel wat formaliteiten bij kijken. Een partner die u met een gratis schatting een correcte marktwaarde geeft en u van A tot Z bij het verkoopproces begeleidt, is dan ook geen overbodige luxe.

Bij Verhelst Vastgoed rekenen we op onze expertise en passie voor het vak om een service te bieden die u écht zal verbazen. Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, een duidelijk engagement en glasheldere afspraken, dat mag u verwachten!

We zorgen uiteraard ook voor maximale publiciteit voor uw pand en we beschikken over het nodige onderhandelingstalent om snel en aan de beste voorwaarden te verkopen. Daarom durven we het bij Verhelst Vastgoed aan om volgens het No Cure, No Pay principe te werken. Geen verkoop = geen kosten!

U heeft dus niets te verliezen als u voor immo makelaar Verhelst Vastgoed kiest. Zullen we al beginnen met een gratis schatting van uw woning? We bespreken dan ook meteen wat we voor de verkoop van uw woning kunnen betekenen. Zonder kosten en zonder risico’s uiteraard!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Verhelst Vastgoed deed het weer! Huis in verkoop op 15 augustus en op 13 september de verkoop gesloten. Jullie zijn een toppertje in de immo-wereld.
A. VandeputteVerkoper
Nogmaals ongelofelijk bedankt om de verkoop van ons huis snel en optimaal op te volgen en af te ronden. Boven onze verwachtingen, heel heerlijk!
Jan en KristelVerkoper

De laatste nieuwtjes

Kan u zomaar de huurprijs verhogen en wat met indexering huur?

Verhelst Vastgoed legt u haarfijn uit hoe u de geïndexeerde huurprijs kan berekenen en waar u best rekening mee houdt voor indexering huur.
Lees meer

Wat als de koper overlijdt voor het verlijden van de akte?

Bescherm uw erfgenamen in geval u als koper overlijdt na ondertekening van een compromis en voor de akte verleden is.
Lees meer
KI

Welke factoren beïnvloeden het kadastraal inkomen?

Jaarlijks betaal je als eigenaar van een woning een onroerende voorheffing. Deze wordt bepaald aan de hand van het kadastraal inkomen.
Lees meer
voordelen vastgoed makelaar

De voordelen van een vastgoed makelaar

Een professioneel vastgoed makelaar inschakelen, bespaart je administratie, tijd en zorgen. Maar er zijn nog voordelen!
Lees meer
verkooptip

De keuken moet vooral gezellig zijn!

Verkooptip nodig? Als je een woning verkoopt besteed je best aandacht aan een gezellige keuken want onderzoek toont aan dat Belgische kopers houden van mooie keukens!
Lees meer

Successierechten op onroerend goed vermijden

Je kan successierechten op onroerend goed vermijden door een schenking van onroerend goed. Als je een onroerend goed wil schenken, dient er weliswaar altijd een notariële akte opgemaakt te worden en moeten er registratierechten betaald worden.
Lees meer
eigen inbreng

Eigen inbreng steeds belangrijker

Hoe groter je eigen inbreng, hoe interessanter je lening. Sparen is dus de boodschap!
Lees meer

Kopers voortaan geïnformeerd over het risico op wateroverlast

Wilt u een woning of bouwgrond kopen? Of u gaat voor meer dan 9 jaar huren? Dan moet u verplicht informatie krijgen over het risico op overstromingen.
Lees meer
woonbonus

Wat levert de woonbonus op?

De woonbonus is het fiscale voordeel voor hypothecaire leningen afgesloten na 1 januari 2005 voor de bouw of aankoop van een gezinswoning.
Lees meer
wetgeving

U gaat een huis kopen? Al op de hoogte van de nieuwste wetgeving?

Gaat u een huis kopen, dan kan er nieuwe wetgeving van toepassing zijn. Misschien heeft u recht op subsidies of belastingvermindering, en hoe zit het met de registratierechten als u een huis koopt? En de successierechten?
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK