Verhuur woning
Verhuren appartement
plaatsbeschrijving verhuur

Verhuren

U gaat toch niet aan eender wie uw appartement ver­huren?

Een woning, bedrijfspand of appartement verhuren hoeft geen tijdrovende bezigheid te zijn. Bij Verhelst Vastgoed nemen we de zorgen om een geschikte huurder te vinden van u over.

Een appartement verhuren, begint bij een stevig dossier en voldoende publiciteit en dat nemen we zeer ernstig. Bij ons krijgen ook de eigendommen in verhuur volwaardige aandacht en maximale visibiliteit.

We voorzien daarom volgende zichtbaarheid:

  • 7 grote vastgoedsites
  • op de Verhelst Vastgoed website en Facebook pagina
  • advertenties in regionale kranten en tijdschriften
  • in de etalages van onze kantoren in Brasschaat en Sint-Job-In-‘t-Goor (Brecht)
  • op een groot videoscherm voor het kantoor
  • een verzorgd immobord voor de tuin of het raam van het pand.

Ook de bezichtigingen van het huis of appartement dat u wil verhuren, nemen we van u over. We zijn stipt op tijd en dat op flexibele uren om alle kandidaat-huurders te ontvangen en persoonlijk rond te leiden. Vervolgens bezorgen we u een duidelijk en volledig overzicht van de bezoeken en van de kandidaat-huurders. U hoeft dan enkel nog de gewenste toekomstige huurder te selecteren.

Tenslotte assisteren we u bij het opstellen van de huurovereenkomst en de plaatsbeschrijving. Een all-round service dus voor het verhuren van appartementen, studio’s, woningen en bedrijfspanden.

We verhuren eigendommen van alle prijsklassen in Brasschaat en Sint-Job-in-t’-Goor (Brecht), maar ook elders in Vlaanderen. Bespaar u dus tijd en zorgen en besteed een huis of appartement verhuren uit aan een professioneel makelaar.

Met Verhelst Vastgoed bent u zeker van een kredietwaardige en betrouwbare huurder die uw investering doet renderen!

Wenst u uw huis te verhuren? Neem dan contact met ons op. Neem contact op

Huizen te huur

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK